• Lyshøjskolen

Lyshøjskolen

SATE

Spændte, nye skolestartere

Første skoledag var fyldt med store smil, nye skoletasker og forventningsfulde elever.

1. årgang klar til skolen 2017 1. årgang klar til skolen 2017
0.klasserne blev modtaget med flagalle af indskolingen, og så var skoleårets ellers skudt i gang. I de næste par uger er der forældremøder med orientering omkring skolens dagligdag, tiltag og projekter.
Vel mødt til et nyt spændende skoleår på Lyshøjskolen.
    Gitte Barsballe Anderson den 14-08-2017
    Kære forældre

Fremadrettet vil I også skulle logge ind på folkeskolens digitale platforme med Uni-Login, og I kan få et allerede nu.
    Pt. kan det bruges til Forældreintra og MeeBook.
    Jeg har vedhæftet vejledningen.

Mvh. Gitte
    Anna-Karina da Silva Baumgartner den 10-08-2017
    Så er der nyt fra Sundskolemad-Kolding - Se venligst vedhæftede infoseddel omkring bestilling og udvalg.
    Vær opmærksom på, at der på Lyshøj Nord kun kan bestilles skolemad med levering om fredagen. Første leveringsdag fra Sundskolemad bliver i morgen den 11. august 2017.

Kontoret Lyshøj Nord
    Gitte Barsballe Anderson den 10-08-2017
    Enestående foredrag med Kristine Sloth og Lakserytteren særligt for de 10-15 årige. Det foregår på Kolding Bibliotek d. 31/8 kl. 18.30 med efterfølgende meet ’n’ greet.
    Det er gratis, men vil man gerne sikre sig en siddeplads, kan man bestille billet i forvejen på bibliotekets hjemmeside – www.koldingbib.dk