• Lyshøjskolen
  • Lyshøjallé 1, 6000 Kolding
  • lyshoejskolen@kolding.dk

Lyshøjskolen

Lyshøjskolen donerer overskud på 35.000 kr.

Fredag d. 23. september stemte skolens elever på vores generalforsamling om, hvilken af nedenstående 3 organisationer, der skulle modtage overskud fra vores markedsdag. Tak for al støtte til vores markedsdag til hele Drejens området og vores herlige forældre, elever og personaler. Det var fantastisk!

De 3 mulige modtagere af et andels overskud fra Andelsbyen Lyshøj De 3 mulige modtagere af et andels overskud fra Andelsbyen Lyshøj
Der blev stemt på følgende 3 organisationer:
Børnecancer-fonden
Kræftens bekæmpelse
Kolding Krisecenter

Eleverne valgte Kræftens Bekæmpelse - Kolding afdeling, som modtager af vores Andelsoverskud. Alle 3 organisationer fik mange stemmer af eleverne. Vi er meget stolte af elevernes seriøse måde at gå til afstemningen på. Godt gået!

En stor tak til kreativiteten hos vore elever og personaler. Vaffelboden havde kø hele dagen, en bod, der solgte "knus" omsatte for 125 kr. og sådan kunne vi remse op hele vejen rundt. Lyshøj-elever kan deres design - tænkning!!
    Annette Hartøft den 07-09-2016
    Husk: Hvis jeres barn gerne vil synge i kor i vores fine kirke, kan informationer findes nedenfor:

Tilbud om børnekor i Nr. Bjert Kirke:

Tirsdage kl. 15-16 i Menighedshuset v. Nr. Bjert Kirke (men ugedag og klokkeslet kan ændres)

Det er sjovt at synge i koryes

Nu starter en ny sæson i børnekoret v. Nr. Bjert Kirke og alle sangglade børn i 3.- 5. klasse er meget velkomne.Vi synger og danser, leger, lærer noder, hygger og spiser måske en enkelt flødebolle!

Børnekoret synger til enkelte gudstjenester, deltager i koncerter og korstævner og går Lucia til jul.

Det er gratis at deltage. Fra 4. klasse får man lidt lommepenge, når vi synger i kirken (50 kr. pr. gang)

Kontakt organist Susanne Elbæk på organist@nrbjertkirke.dk eller tlf. 24263631

Mange hilsener