• Lyshøjskolen
  • [email protected]

Lyshøjskolen

Lyshøjskolen holder sommerferie

Vi ønsker alle samarbejdspartnere en rigtig dejlig sommerferie. Den er velfortjent, og vi glæder os til at se jer alle torsdag d. 10. august kl. 8.00, hvor skolen atter starter.

God sommer - vælg din bedste plet, og lad tankerne flyve God sommer - vælg din bedste plet, og lad tankerne flyve
Skolens kontor er åbent alle dage 8.00 - 15.00 frem til d. 30.6.2017
    Vivi Møller den 16-05-2017
    Gitte Barsballe Anderson den 19-06-2017

Sommerbogen er folkebibliotekernes landsdækkende læsekampagne for 7-14-årige, hvor mange børn deltager. Idéen bag Sommerbogen er at fastholde og motivere børns læselyst henover sommerferien.
    Sommerbogen foregår på biblo.dk; børnenes digitale bibliotek og på landets biblioteker.
    Børnene vælger selv de bøger, de vil læse og anmelde, og anmeldelserne kan laves på skrift eller som video. Det vigtigste er, at børnene begrunder deres mening om bøgerne, og at de har lavet anmeldelserne selv.
    Alle børn i alderen 7-14 år kan deltage i Sommerbogens individuelle fritidskonkurrence. Samt som klasse i Sommerbogens skolekonkurrence for 1.-6. klasser.
    I fritidskonkurrencen er der på Biblo.dk iPads på højkant og daglige bogpræmier.
    Børnene logger ind via deres UNI -login på biblo.dk
    Børnene bestemmer selv, om du vil skrive anmeldelsen som en tekst eller om du vil uploade en video. Hvis man vil lave en videoanmeldelse, skal man have videoen klar, inden du går ind på biblo.dk for at anmelde den.
    Sådan gør man
    1.    Læs en bog, barnet selv vælger
    2.    Find bogen på Biblo.dk og klik på ’Lav en anmeldelse’
    3.    Skriv anmeldelsen eller upload en video
    4.    Gentag trin 1-3 med mindst tre bøger
    Hovedpræmier på Biblo.dk (iPad mini og en masse fede bøger) gives for:
    Bedste anmeldelse på skrift (7-10 år)
    Bedste anmeldelse på skrift (11-14 år)
    Bedste videoanmeldelse (7-10 år)
    Bedste videoanmeldelse (11-14 år)
    Den heldige (lodtrækning)
    Udover hovedpræmierne er der også bogpræmier hver dag under Sommerbogen på Biblo.dk.
    Læs mere på Biblo,dk  https://biblo.dk/sommerbogen/sommerbogen