• Lyshøjskolen
  • lyshoejskolen@kolding.dk

Lyshøjskolen

God sommerferie til alle

Lyshøjskolen ønsker god sommerferie til alle elever, personaler og forældre.

5A har deltaget i et stort fælles billede med karl Hurm motiv. Kan ses hos Wurth. 5A har deltaget i et stort fælles billede med karl Hurm motiv. Kan ses hos Wurth.
Eleverne møder igen i skole mandag d. 8. august. Tak for et arbejdsomt skoleår.
    Annette Hartøft den 24-06-2016
    I vedlagte fil kan skemaerne for kommende skoleår ses. Fra på onsdag kan de ligeledes ses i forældreintra.
    Annette Hartøft den 09-06-2016
    Fra august 2016 overgår Kolding Kommunes skoler til en ny Læremiddelplatform: MeeBook. Fra august til december er Lyshøjskolen sammen med et antal skoler, testskole. Fra Januar 2017 er brugen af MeeBook obligatorisk for alle elever, personaler og forældre. Forældreintra fortsætter som nu som beskedsystem. MeeBook skal fremover bruges til: Elevplanen, læringsmål, evaluering samt videndeling af undervisningsforløb.
    I næste skoleår kommer der yderligere informationer om implementeringsplanen.
    Gitte Barsballe Anderson den 02-06-2016
    Gratis børnebøger i sommerferien smiley

Følg linket - og rigtig god læselyst!