• Lyshøjskolen

Lyshøjskolen

Annette Hartøft den 04-05-2015

Kære forældre

Vær med til en kreativ og spændende aften, der skal gøre vores skole og aktiviteterne på skolen endnu bedre.  På Lyshøjskolens Årsmøde vil vi i år sætte fokus på forældrenes involvering i gode klasseaktiviteter, når vi sammen med idékaptajn og forfatter Carsten Borch stiller spørgsmålet:

”Hvordan får vi verdens fedeste forældreråd, hvor det bliver attraktivt at deltage, og hvor der kommer fantastiske aktiviteter ud i den anden ende”?

Årsmødet afholdes torsdag den 21. maj kl. 19.00-21.15 og er målrettet alle forældre, der ønsker en engageret og aktiv skole.
    Tilmelding til Morten Kongsbak: kongsbak.friis@post.tele.dk senest d. 18. maj.

Mødet starter med bestyrelsens årsberetning ved formand Morten Kongsbak. Herefter tager Carsten Borch vores forældresamarbejde med på en tur gennem 1925-modellen, som er en moderne form for nede-på-jorden-idéudvikling med inspiration fra Arne Jacobsen, Peter Bang og Svend Olufsen, Niels Bohr, Asta Nielsen, unge Mærsk og en række andre datidige ikoner. Målet med det hele er, at vi både får en personligt spændende aften og gode idéer til fremtidens aktiviteter på skolen.

Vel mødt til en god forældreaften på Årsmødet!
    Se bilag for information.

Skolebestyrelsen