• Lyshøjskolen
  • lyshoejskolen@kolding.dk

Lyshøjskolen

Elever fra Lyshøj hjælper designstuderende

Kira er studerende på sidste år på kommunikations-design linjen på Designskolen i Kolding.

Anne og Noah betragter Kiras arbejdsplads og hendes kalender for arbejdet. Anne og Noah betragter Kiras arbejdsplads og hendes kalender for arbejdet.
Kira har været på besøg på skolen og interviewe medlemmer af elevrådet omkring sit afgangsprojekt, der handler om tabuisering af menstruation. To af vores elever, Anne og Noah fra 5D har efterfølgende arbejdet med Kira på designskolen omkring prototype-udvikling af kommunikationsformer.
    Annette Hartøft den 24-03-2017
    Forårskoncert for indskolingen 5. april kl. 17.00. Vedlagt indbydelse til jer. Vi ses i hal 1.
    Annette Hartøft den 01-03-2017
    Kære forældre fra 4. - 6. årgang.
    Torsdag d. 30. marts har vi igen år praktisk-musisk evaluering, hvor vi fylder en aften med aktiviteter for og med jer og eleverne. Derfor forlænget skoledag for eleverne, idet de medvirker fra kl. 17.00 - 20.00 på forskellig vis.
    Ikke mindst 6. årgang ser frem til at kunne præsentere deres forestilling for deres forældre på denne årgang. Sæt kryds i kalenderen. Vi ses.
    Program for en dejlig forårsaften er vedlagt.