Lyshøjskolen

Nieren på designopgave

Nye tanker om ungdomsklub på Lyshøj

Designprocesser fører til kommende ungdomsklub på Lyshøj Designprocesser fører til kommende ungdomsklub på Lyshøj
9'eren i samarbejde med IBC & Ung Kolding om fremtidig Ungdomsklub på Lyshøjskolen

Lyshøjskolens 9. årgang (9'eren) har torsdag og fredag afholdt en idé-camp på innovationsfabrikken sammen med elever fra IBC's innovationslinje.

Torsdag blev campen skudt i gang af Borgmester, Jørn Pedersen. Efterfølgende fik idéerne frit spil, og eleverne jonglerede med innovative tanker og designprocesser. Fredag blev der afviklet en idé-messe, hvor eleverne præsenterede og formidlede deres bud på en ungdomsklub på Lyshøjskolen.

Messestandene blev besøgt af et varieret og topkvalificeret dommerpanel bestående af blandt andet; Gitte Lindeborg (Flying October & forælder på Lyshøjskolen), Mikkel Villadsen (Ungdomsskoleleder), Jørn Jørgensen (tidligere skoleleder på Lyshøjskolen), Kurt Schmidt (fritidschef, Kolding kommune) samt dygtige elever fra IBC.

Fredag middag bliver den bedste ide offentliggjort. Resultatet munder efter sommerferien ud i en spritny og spændende ungdomsklub på Lyshøjskolen - til gavn for hele områdets unge.
    Lotte Ankjær Danielsen den 01-02-2018
    Nyhed: Få gratis børnebøger i hele februar, og i alle skoleferier

Tilmeld på link herunder og få yderligere adgang til èn gratis e-bog hver måned af forfatterne: Morten Dûrr, Henrik Einspor, Benni Bødker, Jan Kjær.
    Anna-Karina da Silva Baumgartner den 20-11-2017

Trapholt udstiller ”EAT ME” og med Billedskolens familiearrangement dykker vi ned i værkerne. Med tegning og eksperimenter får man en unik lejlighed til at være sammen som familie og blive klogere på kunstnere, mens man dykker ned i kunsten.

25. november kl. 13-16 (tilmeldingsfrist 22/11)

27. januar kl. 13-16 (tilmeldingsfrist 24/1)

24. februar kl. 13-16 (tilmeldingsfrist 21/2)

21. april kl. 13-16 (tilmeldingsfrist 18/4)

5. maj kl. 13-16 (tilmeldingsfrist 2/5)

Pris 75 kr. pr. barn og pr. voksen. Barn ifølge voksen og omvendt.

Bemærk begrænset antal pladser.

Tilmeld dig på www.koldingbilledskole.dk

Anna-Karina da Silva Baumgartner den 02-11-2017
    Kære forældre

Vedhæftet finder I ferieplanen for skoleåret 2018/19 - Ferieplanen er ligeledes lagt på Skoleporten under information.

Kontoret Lyshøjskolen